Milo mi e..

Milo mi e..

Postod Cucul » 16 Sep 2012, 21:42

Zravo do site clenovi no forumot! :) Jas sum Dare-Cucul eden navistina pasioniran novajlia, koj kompletno svoeto vnimanie i hobi koe go imase vo detstvoto povtorno go razbudi so vistinska iskonska radost vo svoeto srce.. :D se podrazbira pticarstvoto! Samo za den dva citanje osoznav mn. nejasnotii.. i mn procitav dosta komentari pisani bukvalno so ljubov i radost kon ova hobi, blagodarenie na nekolku prilicno pocesti forumasi, covek navistina moze da spozne i nauci od nivnite neisrcpni i opszni so strplenje pisani odgovori.. se nadevam deka kje prodolzat so fantasticna komunikacija i nadogradba na znaenjeto na secie zadovolstvo! Srdecen pozdrav do site :thank_you:
Cucul

Re: Milo mi e..

Postod spire » 16 Sep 2012, 21:44

dobre dojde i ti posakuvam ubavo druzenje na forumov, samo ne ni kaza kakvi ptici cuvas pa i nekoja slika da stavis ako imas. pozdrav
spire

Godina: 40
Pridružio se: 08 Dec 2010, 20:03

Postod admin » 16 Sep 2012, 22:25

Dobro ni dojde Cucul na forumov.
Pretpostavuvam deka se raboti za dobar ptičar koj vo svojot vokabular upotrebi mnogu ubavi zborovi za našeto prekrasno hobi.
Se nadevam deka udobno ke se čustuvaš na forumov i ke imame možnosti da razmenime megusebno znaenje i iskustvo od ornitologijata.

Pozdrav Admin :big_boss:
Korisnikov avatar
admin
Site Admin

Pridružio se: 29 Sep 2009, 03:56

Postod Cucul » 16 Sep 2012, 23:11

spire je napisao:dobre dojde i ti posakuvam ubavo druzenje na forumov, samo ne ni kaza kakvi ptici cuvas pa i nekoja slika da stavis ako imas. pozdrav

Zdravo Spire..da sekako izumiv da pisam, momentalno kanarii Bakarci, brunci, ahati i da naprajme nova terminologija cubasti slavujari.. :D kanarii so cuba i so dobra pena :D no sega za sega se nekolku para, pa se nadevam na dobra sorabotka i poducuvanje od vas poiskusnite pticari! Iako sum strasno zainteresiran FE i nivna hibridizacija so kanariite.. se nadeva nekoj kje mi izleze vo presret da nabavam nesto mlado od FE. Sekako kje bidat i sliki denovive.. pozz
Cucul

Postod Cucul » 16 Sep 2012, 23:15

admin je napisao:Dobro ni dojde Cucul na forumov.
Pretpostavuvam deka se raboti za dobar ptičar koj vo svojot vokabular upotrebi mnogu ubavi zborovi za našeto prekrasno hobi.
Se nadevam deka udobno ke se čustuvaš na forumov i ke imame možnosti da razmenime megusebno znaenje i iskustvo od ornitologijata.

Pozdrav Admin :big_boss:

Milo mi e Admin.... :) iako mozebi izgleda deka sum prilicno "strucren" jas kako so rekov sum novajlija no entuzijast i golem meraklija, pa golem del od slobodnoto vreme go koristam za citanje i nadogradba! Blagodaram za ubavite zborovi! :)
Cucul

Povratak na PRETSTAVUVANJE..................PREDSTAVLJANJE